torstai 20. marraskuuta 2014

Keskiviikkoisia kirpputorilöytöjä

Olen aikaisemminkin blogissa (ja muualla) hehkuttanut miten mahtavaa tavaraa löytyy kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista. Harmittaa ihan ettei kaikkea ole aina tullut kuvailtua. Ostan kirpputorilta lähinnä lastenvaatteita ja leluja sekä kirjoja, pelejä ja koriste-esineitä. 

Olen aktiivinen lautapelaaja (mitä nyt äitiys hieman verottaa tätä harrastusta) ja olen usein löytänyt loistavia peliklassikkoja niin kuin myös uusia, täysin avaamattomia pelejä kirpputoreilta muutaman euron hintaan. 

Tällä kertaa mukaan lähti kuitenkin kassillinen lastenvaatteita ja yksi Dublon retrolego lelu, josta ei ole nyt kuvaa kun kerkesin varata sen jo joulukalenteri-aarteisiin. 


Keskiviikkoiset kirppis ostokset. Talvitakki (MeToo), housut (Esprit), pitkähihainen body (Marimekko), lyhythihainen body (Marimekko), t-paita (Me&I) ja collegepaita (Lindex).


Pitkähihainen Marimeko body maksoi vain 1€, lyhythihaisesta maksoin 3,5€. Olen aiemminkin ostanut hyvälaatuisia Marimekon bodeja kirppikseltä ja ovat yleensä siinä 3 - 5 € luokkaa. Lindex:n paidasta maksoin 1,5 €. 


MeToo:n toppatakki lämpimällä karvavuorella 10€. Takki on kuin uusi, joko sitä on pidetty todella huolella tai sitten ei lainkaan. Mikä parasta meillä ei vielä talvitakkia löytynytkään.


Esprit:n housut 3€. Housut on vielä toistaiseksi hieman isot, mutta ostan useasti paria kokoa isompaakin vaatetta jos satun löytämään jotain hyvälaatuista. 


Me&I:n dinosaurus t-paita, joka maksoi suhteessa kaiken eniten, eli 10€, mutta koska paita oli niin ihana ja täysin uudenveroinen olin valmis maksamaan sen. Olen täysin hurahtanut dinosauruksiin. Sallittakoon se geologille, eikö niin?


 SuperFit:n varrelliset Goretex kengät 12€, vastaavanlaiset näyttävät uutena maksavan +50€. Talvikengät tulivatkin tarpeeseen, jos en olisi löytänyt niitä kirppikseltä olisi meillä ollut edessä ostosretki pienen nuhanenän kanssa.

Tunnustan olevani tosi kova alennus/tarjous/kirppishaukka ja tulen aina hurjan hyvälle mielelle kun löydän jotain tarpeellista halvalla! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti