keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Raacon lokerikko askartelu-hilpehöörille

Sisustusbloggaajien kirpputorilta ostettu Raacon mutterilokerikko on osoittaunut loisto-ostokseksi. Kaiken maailman pikkuhilpehöörin säilitys aiheuttaa minulle usein päänvaivaa, koska haluan tavaran olevan siististi säilössä, mutta silti helposti saatavilla. 

Koruharrastus tarvikkeet olen säilönyt muovisiin kannellisiin lokerolaatikkoihin, mutta mielestäni laatikot eivät ole kovin kauniita, joten säilytän niitä pois näkyviltä. Tämä Raacon lokerikon muotokieli kuitenkin viehätti omaa silmääni sen verran, että olen päättänyt jättää sen esille työpöydälle. Työhuoneessa on muutenkin hieman maskuliinisenpaa ja teollisenpaa kuin muualla asunnossa, joten mielestäni tuo punainen metallilaatikko sopii tilaan ihan kivasti. 
Työhuoneessa on rinnakkain kaksi samanlaista viime syksynä kiirellä muuton yhteydessä ostettua pöytää. Täytyy sanoa, että pöydät on ehdottomasti surkein tekemäni sisustusvalinta. Ei koskaan pitäisi ostaa kiireessä yhtään mitään!

Pöydät ovat mielestäni tilaan nähden väärän kokoiset ja olen lopen kyllästynyt pöytien kiiltävään pintaan. Sen lisäksi, että pöytien kiiltävä pintamateriaali on koko ajan paperisilpun ja askarteluliiman tahmaisessa peitossa, se ei sovellu lainkaan valokuvaamiseen. Se heijastus...

Haikailen hieman tämän Ikean Linnmon / Oddvald pöydän perään...

 Kuva lainattu täältä

Päällystetyt sisustuskirjaimet siirtyivät (väliaikaisesti?) olohuoneesta tänne työhuoneeseen. Oikeastaan pidän niistä enemmän täällä, jossa ne on ripoteltu hieman väljemmin kirjahyllyn päälle. Yleensä työhuoneessa ei ole näin siistiä ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti