tiistai 2. syyskuuta 2014

Lastenhuoneen verhot

Suurin osa kotini verhoista on itse tehtyjä. Vajaa vuosi sitten muuton yhteydessä ja neliöiden kasvaessa tuli tehtyä lisää verhoja, tässä yhdet niistä.

Ostosreissulla Ikeaan törmäsin tähän kivaan mustavalkoiseen kankaaseen, jossa on mukava moderni, leikikäs kuosi. Tidny kangas on napakkaa 100% puuvillaa, joten sitä oli todella helppo leikata ja ommella. Ei sillä, että olisin leikannut tai ommellut jotain erikoisuuksia. Päädyin tekemään ihan perus sivuverhot.Sen verran twistiä piti verhoihin kuitenkin lisätä, että värittelin joitakin kankaan kuvista kangastusseilla. Käytin Fabricon kangastusseja, jotka soveltuivat hommaan täydellisesti, eikä moittimista ole ollut. Minulla oli käytössä viittä eri väriä, mutta vähemmälläkin olisin pärjännyt.

Ihan ensiksi väritin kankaan kangastusseilla. Voin kertoa että siinä meni tovi eikä yksi setti tusseja riittänyt. Seuraavaksi silitin väritetyn kankaan, leikkasin ja ompelin sen verhoiksi. Lopuksi vielä pesin kankaan, silitin uudestaan ja ripustin lastenhuoneeseen.

Tässä hieman lähikuvaa kangastusseilla väritetyistä kuvistaJa lopuksi verhot kokonaisuudessaan


Ei ole muuten helpoimmasta päästä kuvattavaa, verhot siis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti