maanantai 26. toukokuuta 2014

Sisustuskirjaimet

Lukemissani sisustusblogeissa on ollut esillä monenlaisia ihania sisustuskirjaimia. Sisustuskirjaimista löytyy niin puisia koriste-esineitä, valaisimia kuin taulujakin - olen jopa jossain nähnyt kirjain sisustustarroja.

Kirjain-valaisimia kotoani ei vielä löydy, mutta makuuhuoneesta löytyy PosterMisterin suloisia nimikkojulisteita kehyksissä ja olohuoneesta löytyy puinen &-symboli, jonka bongasin KodinYkkösen ale-laarista huokeaan €2 hintaan. 


Oman kirjainkoristeeni askartelin Sinellin pahvikirjaimista ja skräppipaperista. Kirjaimilla on korkeutta noin 20 cm ja paksuutta 2,5 cm. Yhden kirjaimen päällystykseen (joka kantilta) riitti mainiosti yksi 12x12 tuumainen (30,5 x 30,5 cm) skräppipaperiarkki. 

HOME sisustuskirjaimet löytyy kotoani olohuoneen seinähyllyltä, joka on vähän niin kuin se kodin komentokeskus. Näin jälkiviisaana pidän sanavalintaani hieman hassuna. Lähinnä koska home on noh, home! Ehkäpä olisi sittenkin pitänyt valita KOTI, mutta mikä minua estää tekemästä näitä lisää. Helppoa leikkaa ja liimaa askartelua.Aluksi päällystin pahvikirjaimet vaan yhdeltä puolelta, mutta lopulta totesin pitäväni kaikilta kanteilta päällystetyistä kirjaimista enemmän.

Askartelin vastaaavanlaisen kirjain koristeen äidilleni äitienpäivälahjaksi. En hoksannut napsia silloin siitä kuvia, mutta pitää ottaa kamera mukaan seuraavalle vierailulle niin tilanne korjaantuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti