lauantai 5. helmikuuta 2011

Lauantaisia

Käytin lauantaini tehokkaasti korunteon parissa. Tiedä mistä kaiken inspiraation tempaisin, sillä en ole pitkään aikaan tehnyt edes tilauksia. Hienoa, että samat vanhat materiaalit alkoivat vihdoinkin puhutella, sillä tuntuu jotenkin älyttömältä hamstrata kilokaupalla uusia helmiä nurkkiin, kun vanhatkin on vielä käyttämättä.

Makeanvedenhelmet on yhdistetty mustiin (gun metal värisiin) korunosiin, joka antaa mielestäni hieman modernimman ilmeen perinteisille valkoisille helmille. Kyseessä on siis kaksin kerroin ranteen ympärille kierrättävä rannekoru. Sekä helmissä että mustissa korunosissa on loistava kiilto, oli mukavaa yhdistää tätä kiiltävää, laadukasta tavaraa keskenään.
Vertailun vuoksi nappasin kuvan myös valkoista tausta vasten...Kumpi teistä on kivempi? Itse taivun mustan taustan puoleen.

4 kommenttia:

 1. kaunis kaunis koru <3 vaalealta taustalta erottuu paremmin mustien koruosien tuoma rouheus :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis koru. Mä taas pidän kuvasta, jossa valkoinen tausta. Tuo musta ketju korostuu hienosti siinä. Tai sitten molempi parempi ;)

  VastaaPoista
 3. Vaaleasta taustasta tykkään enemmän. Ihailen noita korupiikkejä, upean varistä metalia!
  Kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Kiitos :-) Totta turisette...mustan ketjun kiilto ja kauneus pääsevät kyllä paremmin oikeuksiinsa valkoista taustaa vasten. Korupiikit ja ketju kotiutuivat netin kautta seuraavasta puodista www.jewelrysupply.com

  VastaaPoista