torstai 16. lokakuuta 2014

Ommellut sydän kortit

Ostin muutama viikko sitten  X-Cut:n sydämen muotoisen kuvioleikkurin, sillä halusin toteuttaa yhden kortti idean ja ajatuskin tsiljoonan pienen samankokoisen ja-muotoisen sydämen leikkaamisesta kauhistutti. 


Kuvan supersöpö pilvi kuviopaperi on muuten yksi monesta (öhm...noin neljästäsadasta!) ilmaisesta kuviopaperista, jotka olen netistä löytänyt ja tulostanut sitten kotona valkoiselle kartongille. 

Kuvioleikkurin lisäksi käytin korttien tekoon ompelukonetta, jonka avulla kiinnitin sydämet kartonkiin. Tälläisiä niistä tuli Ensimmäisessä kortissa oli hieman enemmän tekemistä, sillä paritin kunkin erivärisen sydämen oikeanvärisen ompelulangan kanssa. Lisäksi jokainen sydän on ommeltu korttiin kiinni erikseen. Kaikki kortin sydämissä käytetyt kuviopaperit on itse tulostettu.
Toiseen korttiin ompelin sydämiä jonossa, jonka vuoksi kortti oli nopeatekoisempi. Kartonkiin kiinni ommellut sydämet voi tietysti jättää myös nostamatta tuolla tavoin ylös, jolloin kortista ei tule kolmiukoitteista. 

Ostin samalla reissulla lumihiutaleen muotoisen kuvioleikkurin. Jos olisin oikein ahkera voisin tehdä muutaman joulukortin tällä tekniikalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti